Gensyns-Dating . aarup . dk

- Vi elsker at date -

Seneste nyhed! Aske alias AsGay på nettet, gjorde en stor seance ud af daten, og ankom med en hjemmeplukket rose i munden. Vi glæder os meget til at høre K-dater Reginas reaktion på ankomsten... Uh! Det er bare så hot!

Søren, profil nr 1, fortæller om sin første date: "Det var ganske vellykket....!" - og smiler som en brunstig hanelefant.

Sofie træder ud med Sørens hånd i sin. Hvad dette var tegn på, var vores repportere ikke sikre på.... Har du et bud?
Skriv til vi-elsker-at-date@gensyndating.aarup.dk Ud af alle indsendte bud, trækkes en vinder. Præmien er en romantisk date med en valgfri mand eller kvinde på Kro 1! Sidste indsendelsesfrist er natten til søndag.

Rie, profil id 2, siger: "Det er SÅ frækt!" - hvad kan man konkludere ud fra det... ;) En date med tre piger og en enkelt dreng (dog noget langhåret)!

K plus K daterne udtaler: "Det var så dejligt, superfrækt... (smiler som to stjerner på forsiden af et popblad) ... tihi ... må vi prøve igen?!

Magazine Søren har anmeldt Gensyns-Dating . aarup . dk. Han skriver: "Jeg syntes, samtaleemnerne var helt fantastiske. De fik virkelig daten til at blive livlig, nærværende og intim. Tak til Gensyns-Dating!". - Jeg takker på vegne af bureauet.

 

 

Nyhed fra Picking-date: Vi er et hjerte brøds (Heart-Bread) leveringsfirma. Og vi har lige lanceret et nyt produkt; et hjerteformet brød, med snefnug.. Der til serveres lyserødt overklasse vand.. Kvaliteten er i top, personalet er yderst uimodståelige (og lidt snerpede).